Exclusiv Nicușor Dan, despre problema țânțarilor din București: E mult mai eficient să stârpeşti larvele

Data actualizării: Data publicării:
roi de tantari
Roi de țânțari. Foto: Guliver/ Getty Images

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, luni seară, la Digi24, că Primăria Municipiului București a aplicat al cincilea tratament contra țânțarilor din 15 planificate iar lucrările se fac conform planului. El a precizat că administrația locală a fost „ceva mai sistematică pe larve”, însă nu este o problemă care a fost rezolvată în totalitate. 

„Suntem, dacă nu mă înşel, la al cincilea tratament din 15. În sfârşit avem banii, nu există întârzieri la plată, lucrările se fac conform planului. 

Ce nu reuşim să facem, pentru că e un oraş mare, cu multiple surse de apă şi umede, şi publice, şi private, este că nu reuşim să stârpim larvele în momentul în care ar trebui. Adică e mult mai eficient să stârpeşti larvele, dacă reuşeşti, decât să te ocupi de toţi ţânţarii din toţi copacii din Bucureşti. 

Suntem cam la fel ca anul trecut pe calitatea acestui serviciu. Eu mă aştept să fim puţin- puţin mai bine decât anul trecut, pentru că am fost ceva mai sistematici pe larve, dar nu e o problemă pe care să ştim s-o rezolvăm cu totul”, a afirmat Nicuşor Dan.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri