(P) Marea ofertă aniversară la LINK ACADEMY: Până la 30% reducere + un pachet BONUS pentru școlarizare gratuită pe viață

Data actualizării: Data publicării:
la-rodj-1

De obicei, de aniversare, sărbătoriții primesc cadouri, dar de ziua ei, LINK Academy organizează o altfel de sărbătoare. În săptămâna aniversară, LINK Academy face cadou o reducere de până la 30% din taxa de școlarizare, iar toți cei care se înscriu până pe 17 iunie primesc și un pachet bonus care vă permite ca, după finalizarea programului de un an de zile, să continuați gratuit cu perfecționarea oricând este nevoie.

Numărul celor înscriși în condiții aniversare este limitat, așa că grăbiți-vă și rezervați-vă locul la timp. Mai multe informații despre cum puteți prelua cadoul de la LINK Academy puteți afla prin acest link.

Cea mai rapidă cale pentru obținerea unui job foarte bine plătit în sectorul IT

Școlarizarea la LINK Academy este destinată tuturor celor care vor să aibă succes și să dobândească cunoștințe și abilități practice care le vor asigura o carieră foarte profitabilă în IT. Cursanții LINK Academy pot alege unul dintre cele șase departamente și, în doar 12 luni, indiferent de nivelul de cunoștințe avut, să devină experți în domenii precum programare, administrare de rețea, design, IT business, design 3D și CAD sau dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Programul LINK Academy este autorizat de către Departamentul de Examinări Internaționale din cadrul prestigioasei Universități Cambridge, iar după școlarizare, cursanții dobândesc certificate care le asigură angajarea în unele dintre cele mai bine plătite poziții din prezent – Microsoft, Adobe, Autodesk, Oracle, Zend, Cisco, Unity, ISTQB sunt doar câteva dintre ele.

În funcție de dorințele și posibilitățile cursanților, cursurile se desfășoară în două modalități: tradițional – studiu în clasă, și online – studiu la distanță, așadar, perfecționarea pentru un job în IT este disponibilă și celor care, din cauza obligațiilor, nu au timp și nu pot frecventa cu regularitate cursul.

Foștii cursanți LINK Academy deja au cele mai de perspectivă joburi și salarii mari și sigure. Și voi puteți fi la fel în doar 12 luni, iar tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pentru școlarizare la LINK Academy.

Școlarizare așa cum nu oferă nicio altă instituție

Ceea ce face unică școlarizarea la LINK Academy sunt numeroasele servicii educaționale care ajută la realizarea unei cariere de succes. Astfel, experiența de muncă necesară pentru găsirea rapidă a unui job o dobândiți încă din timpul școlarizării prin intermediul programelor gratuite precum IT Practice Center.

Pe lângă asta, la LINK Academy obțineți și posibilitatea de a vă perfecționa complet gratuit cunoștințele de limba engleză și germană, ceea ce vă poate permite să lucrați oriunde la nivel global și să colaborați mai ușor cu clienții din străinătate.

După finalizarea cu succes a școlarizării de un an de zile, cursanții LINK Academy au și posibilitatea de a face practică sau chiar de a se angaja în unele dintre cele mai prestigioase companii IT de pe piață, deoarece, prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei (CCD), LINK Academy colaborează în diferite moduri cu peste 300 de companii regionale de succes. Astfel, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile suplimentare obținute complet gratuit odată cu școlarizarea la LINK Academy.

Luați-vă cadoul pentru un viitor sigur

Vă aducem aminte – oferta aniversară LINK Academy durează doar până pe 17 iunie. Dacă și voi vreți să câștigați anul următor la cele mai bine plătite joburi în IT, acum este momentul potrivit să faceți primul pas. Profitați de reducerea fantastică de până la 30% din taxa de școlarizare și deveniți un expert de top în IT în cele mai bune condiții. Mai mult, pachetul BONUS obținut în cadrul acestei oferte vă va asigura cea mai modernă educație pe viață!

Numărul de locuri în condiții aniversare este limitat, așa că nu așteptați – înscrieți-vă imediat și asigurați-vă un viitor de succes.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri