Sari la conținut

Petrecere în timpul programului. Angajații Trezoreriei din Botoșani au încheiat ziua de lucru la 14.30

Aproape toți cei 60 de angajați ai Trezoreriei Botoșani au încheiat joi ziua de lucru la ora 14.30 și asta deși aveau program până la 16.30 sau chiar 18.30. Funcţionarii au fost invitați la o pensiune pentru a sărbători plecarea directorului din fruntea instituției.

Un localnic care a avut treabă în instituție a găsit ghișeele goale și le-a fotografiat. A prins un singur funcționar, pe picior de plecare şi el.

„Mi-a comunicat că dacă am ceva de făcut trebuie să fac până în 14.30, fiindcă și dumnealui trebuie să plece la petrecerea organizată de domnul Alexa, care se pensionează. Restul ghișeelor erau goale”, a povestit localnicul.

Directorul Trezoreriei, sărbătoritul, spune că a lăsat totuşi de veghe doi angajați.

Mihai Alexa, directorul Trezoreriei Botoșani: „Nu, nu văd de ce, e o chestiune omenească care trebuie înțeleasă sigur că așa, una e să dai, să beștelești un colectiv, dar e omenește, omenește să faci o zi după atâția ani de vechime. Am răpit o oră de program, o oră de program, dar n-am periclitat buna deservire a contribuabilului”.

Și angajații cred că şeful lor trebuia sărbătorit după o viaţă în fruntea instituţiei.

La petrecere a fost și șeful Trezoreriei din Iași, cel care, de altfel, răspunde de toată zona Moldovei. Tot el trebuie să facă acum verificări.

Alin Fedorciuc, directorul Trezoreriei Iași: „Am ajuns la domnul Alexa după patru și jumătate, venind din regiunea Sucevei. Dacă a fost în timpul orelor de program, nu este normal, dar nu știu la ce oră a început petrecerea”.

Directorul sărbătorit spune că orele pierdute se vor recupera până la sfârșitul anului.