Un bucureștean a uitat o pungă cu 40.000 de lei într-un parc

Data publicării:
punga

Cei doi polițişti patrulau când au văzut pe o bancă din parc sacoşa în care se aflau aproape 40.000 de lei, salariul lor pe trei ani.

Bărbatul care a uitat sacoşa în parc le-a povestit poliţistilor că scosese banii din bancă pentru a plăti avansul pentru un apartament. La un moment dat a sesizat lipsa banilor şi, deşi s-a întors pe drum înapoi, nu i-a mai găsit. A crezut ca nu-i va mai recupera niciodata.

Între timp, poliţistii l-au găsit pe bărbatul care îşi pierduse banii.

Într-un moment de ratăcire punga mi-a rămas pe bancă. Mi-am dat seama după aceea. Nu mai ştiam unde îmi este punga. Am lasat-o la restaurant. Spre norocul meu a fost că erau şi actele în pungă. Mii de mulţumiri şi sănătate multă”, a spus bărbatul.

Unul dintre agenți a văzut că este o pungă cu o sumă mare de bani şi un antecontract de vânzare. A fost identificată persoana care a uitat suma de bani, a fost contactată şi a recuperat suma”, a spus Răzvan Popa, purtător de cuvânt Poliţia Locală Bucureşti.

Nu a fost singurul bucureştean neatent. Tot în zona parcului Herăstrău, în urmă cu mai puţin de o lună, poliţiştii locali au găsit un autoturism cu portiera deschisă în care se afla, la vedere, o borsetă cu documente și suma de 2.500 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri