Un șofer a fost prins pe Drumul Expres 12 circulând cu peste 120 km/oră peste limita legală

Data publicării:
Mașină a Poliției pe autostradă.
Imagine ilustrativă. Foto: Poliția Română

Un şofer care se deplasa cu viteza de 242 de kilometri pe oră pe Drumul Expres 12, în afara oraşului Piatra-Olt, depăşind cu peste 120 de kilometri pe oră limita maximă admisă, a fost sancţionat cu amendă şi reţinerea permisului pentru trei luni, au informat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Olt.

"La data de 11 februarie 2024, în jurul orei 18,20, poliţiştii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfăşurau activităţi specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12, în afara localităţii Piatra-Olt, un autoturism ce circula cu viteza de 242 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h", a precizat sursa citată.

Autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Craiova, care a fost sancţionat de poliţişti cu o amendă contravenţională de 3.300 de lei, scrie Agerpres.

Totodată, poliţiştii i-au reţinut bărbatului permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri