Sari la conținut

VIDEO. „Dorel” lovește și la Deva

Aprobată în urmă cu mai puțin de 1 lună de Consiliul Local Deva, construcția chioșcului de informare turistică a început în forță. Muncitorii s-au apucat de treabă și au săpat o groapă cu diametrul de 10 metri pe platforma din fața Cetății, aproape de stația telecabinei. Doar că după ce asfaltul a fost spart, lucrările s-au oprit.

Monna Voinescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Deva: „În timpul decopertării, s-a constatat că aici există o rețea de canalizare”.

Amănunt care nu a fost luat în calcul de constructori, chiar dacă indiciile erau evidente.

Nici proiectantul lucrării și nici constructorul nu au vrut să ofere informații oficiale. Neoficial însă, constructorul ne-a declarat că muncitorii au săpat acolo unde li s-a spus de la primărie. Localnicii fac haz de necaz.

Localnic: „Arată fain, arată frumos. Domnișoară dragă, la noi nu este o noutate asta, în țară, în toată țara, săpăm azi aici, mâine dincolo și abia a treia oară nimerim locul bun”.

Chioșcul de informare turistică trebuie terminat până în 31 decembrie. Construcția este realizată cu fonduri europene în valoare de 550.000 de lei. 

Pe aceeași temă