Video Tavanul unei școli recent renovată s-a prăbușit peste bănci. Profesoara de istorie a semnalat incidentul pe o rețea socială

Data actualizării: Data publicării:
Tavanul unei școli din județul Giurgiu s-a prăbușit
Tavanul unei școli din județul Giurgiu s-a prăbușit. Foto: Facebook/Mihaela Murgoci

Tavanul unei școli s-a prăbușit peste bănci la scurt timp de la renovarea imobilului. S-a întâmplat în comuna Isvoarele, din județul Giurgiu, în noaptea de miercuri spre joi, când nu era nimeni în școală.

Incidentul a fost semnalat pe Facebook de profesoara de istorie de la unitatea școlară. Primăria localității a dispus o expertiză a lucrărilor de renovare, însă partea de interior a școlii era finalizată în proporție de 90% atunci când a avut loc incidentul, spune primarul din Isvoarele. 

Inspectorul școlar din Giurgiu urmează să ajungă în comuna cu pricina pentru a se stabili ce se va întâmpla cu elevii. Cel mai probabil, aceștia vor fi relocați într-o altă unitate de învățământ dintr-o localitate vecină. Mai există și posibilitatea de intrare forțată în scenariul roșu, deși Isvoarele se află în scenariu verde. 

Trei firme din București s-ar fi ocupat de renovarea școlii, iar lucrarea ar fi costat nu mai puțin de 26 de miliarde de lei vechi. 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri