Tinerii care au devastat o pensiune închiriată de Revelion și-au făcut poze și le-au postat pe rețele sociale. Ce au aflat polițiștii

Data actualizării: Data publicării:
Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.
Pensiune din București, devastată de un grup de tineri de Revelion.

Continuă investigațiile în dosarul de distrugere deschis după ce mai mulți tineri au vandalizat o vilă închiriată în noaptea de Revelion. Polițiștii încearcă să îi identifice pe toți, în baza fotografiilor pe care chiar ei și le-au făcut în seara respectivă și pe care le-au distribuit pe rețelele sociale.

Polițiștii bucureșteni se pregătesc să îi audieze pe cei implicați, de îndată ce vor reuși să îi identifice, mai ales că au informații că unii dintre ei sunt minori. Prejudiciul estimat în acest caz de proprietarii vilei la peste 20.000 de euro. 

Astfel, polițiștii au început identificarea celor zece tineri care au închiriat vila pe care au distrus-o. Se folosesc în identificarea lor de pozele pe care chiar ei și le-au făcut de Revelion în fața casei și pe care le-au distribuit pe rețelele sociale. În una din fotografii, unul dintre tineri pare că are o macetă.

Doi dintre ei au fost deja aduși la audieri.

Cercetările în acest dosar sunt efectuate de Secția 14 Poliție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Petrecăreții vor fi cercetați pentru distrugere.

Potrivit proprietarului, ei ar fi consumat și substanțe interzise.

Faptele s-au petrecut într-o pensiune din Centrul Capitalei. Proprietarul le-a povestit jurnaliștilor Digi24 cum turiștii pe care i-a găzduit în noaptea dintre ani i-au distrus vila.  

Iancu Babu - proprietarul unei pensiuni din București: Uitați televizorul, l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum... spargi pereți.

La ora 1, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere nu mai funcționează și au încercat să ia legătura cu tinerii, însă niciunul dintre ei nu a mai răspuns. Dimineața, proprietarii pensiunii au ajuns în locație și au găsit pereții devastați și mobilierul distrus.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri