Video Trupul tânărului dispărut în mare la Eforie Nord a fost adus la mal de valuri. A murit încercând să salveze un copil

Data actualizării: Data publicării:
Una dintre persoanele căutate în marea învolburată a fost adusă la mal de valur
Una dintre persoanele căutate în marea învolburată a fost adusă la mal de valur. Foto: Captură video Digi24

Una dintre persoanele căutate în marea învolburată a fost adusă la mal de valuri. Este vorba despre turistul care a fost luat de valuri la Eforie Nord, vineri, în timp ce încerca să salveze un tată și pe copilul acestuia.

În urmă cu puțin timp, valurile mării l-au adus pe turistul care a încercat să salveze alte persoane din mare. 

Totul s-a întâmplat vineri, aproape de lăsarea serii, când un copil a intrat în apă și a fost luat de curenți. Tatăl său a intrat să îl salveze și a întâmpinat dificultăți.

În acel moment, mama copilului a început să strige, iar mai mulți angajați de pe plajă, dar și un turist, au spart depozitul salvamarilor și au luat veste și caiac.

Un tânăr care s-a legat cu funie a reușit să scoată copilul din apă și să îl ducă la mal. Apoi au ieșit din mare și tatăl băiatului, dar și ceilalți doi angajați care au sărit în ajutor. Din păcate, cea de-a patra persoană, tânărul al cărui trup neînsuflețit a fost adus azi la mal, nu a mai reușit să se salveze.

Martorii spun că în agitația de atunci acesta și-a pus vesta de salvare dar nu a mai apucat să o închidă și a fost înghițit de valurile puternice.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri