Un autobuz de călători din Constanța a rămas suspendat pe scuar. Amendă de peste 4.000 de lei pentru șofer

Data publicării:
autobuz constanta

Un autobuz de călători a rămas suspendat, marţi, pe scuar, în mijlocul unui bulevard din municipiul Constanţa, după ce a şoferul a oprit în staţie, apoi a coborât să îşi cumpere ceva de la un magazin, fără a asigura însă mijlocul de transport în comun.

În urma incidentului, nu au existat persoane rănite, dar circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de o oră. Şoferul a fost amendat cu 4.060 de lei, scrie News.ro. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, un bărbat în vârstă de 33 de ani conducea, marţi, un autobuz de transport persoane pe ruta Constanţa - Năvodari.

La un moment dat, el a oprit pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa pentru a coborârea călătorilor şi s-a dat şi el jos din autobuz pentru a merge la un magazin, fără a acţiona frâna de ajutor şi fără să cupleze în treapta de parcare. Autobuzul a pornit astfel, rămânând supendat pe scuar, în mijlocul bulevardului.

În urma incidentului nu au fost înregistrate persoane rănite. Şoferul a fost amendat cu suma de 4.060 de lei. El nu consumase băuturi alcoolice, au precizat poliţiştii.

În zonă circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate, pe o singură bandă, timp de aproximativ o oră.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri