Un bărbat care tăia un copac a murit după ce a fost lovit de o creangă

Data publicării:
mașină de poliție
Foto: Inquam Photos /George Călin

Un bărbat de 33 de ani a decedat, joi, după ce a fost lovit de o creangă în în timpul unor lucrări forestiere în zona Alunu din comuna Păuleşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Joi, 19 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, în vârsta de 33 de ani, angajat al unei societăţi, în timp ce dobora un arbore în extravilanul comunei Păuleşti, a fost lovit de o creangă, în zona capului, căzând inconştient la sol", a precizat IPJ Vrancea, citat de Agerpres.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, echipajul medical sosit la fata locului nu a putut decât să constate decesul persoanei.

"Joi, la ora 9,18 s-a primit o solicitare în zona Păuleşti pentru o victimă inconştientă politraumatizat, în vârstă de 33 de ani, sex masculin, aflat în pădure zona greu accesibilă. La solicitare s-a deplasat un echipaj de urgenţă SAJ B2 cu asistent. La locul solicitării se identifică o victimă fără semne vitale, cu politraumatism prin strivire, cu leziuni incompatibile cu viaţa produse prin prinderea victimei sub trunchiul unui copac", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Pentru a se ajunge la locul solicitării, echipajul SAJ a fost preluat cu mijloace de transport forestiere, traseul fiind imposibil de parcurs cu ambulanţa.

Poliţiştii fac cercetări la fata locului pentru a stabili cu exactitate modalitatea în acre a avut loc evenimentul.

În cauză a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri