Un bărbat din Gorj a fost arestat preventiv pentru că și-a înjunghiat mama în zona gâtului

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu cutit
O studentă la Medicină a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de iubitul ei, student la aceeași facultate. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Gorj a ajuns după gratii pentru că și-a înjunghiat mama în zona gâtului. Când a atacat-o pe femeie, individul era beat, scrie News.ro. Într-un moment de furie, a luat un cuțit și l-a înfipt în gâtul mamei lui, provocându-i acesteia o rană de 10 centimetri.

Atacul a avut loc marți dimineață, în satul Negreni, din judeţul Gorj.

"În dimineaţa zilei de 05.12.2023, în jurul orelor 07:00, inculpatul A.C., în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu (...) pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict izbucnit spontan, folosindu-se de un corp dur cu margini ascuţite netede (de natura unui cuţit), a aplicat mamei sale (împreună cu care locuia la acel moment), persoana vătămată A.E., o lovitură de mare intensitate în zona gâtului, producându-i astfel leziuni severe", au precizat procurorii.

Mai exact o rană de circa 10 centimetri, anunță sursa citată. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce agresorul a fost preluat de polițiști.

După audieri, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Miercuri a fost prezentat Tribunalului Gorj care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri