Un bulgar suspect de Covid-19 a încercat să fugă a doua oară din spital. La prima tentativă, a fost prins într-un microbuz, în Galați

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Mașină de poliție în timpul unei intervenții. Foto: Poliția Română

Cetățeanul bulgar suspect de infectare cu Covid-19, care a fost prins ieri într-un microbuz după ce a fugit din spital, a făcut azi-noapte o nouă încercare: a spart un geam și a vrut să plece din spitalul de boli infecțioase din Galați sărind gardul.

Bărbatul era cazat la uh hotel din Galați când a început să se simtă rău. El a fost dus la spital în urma unui apel la 112.

Miercuri, însă, poliţia a fost sesizată despre faptul că bulgarul a fugit din spital. Poliţiştii au descoperit că pacientul a tăiat plasa de protecţie de la geamul încăperii în care era izolat şi a dispărut.

După aproximativ 15 minute, poliţiştii l-au depistat la ieşirea din municipiul Galaţi, într-un microbuz care se îndrepta spre București. În microbuz mai erau șase persoane care au fost plasate în carantină.

Bărbatul fost transportat din nou la spital şi, ulterior, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Bulgarul a încercat pentru a doua oară să fugă din spital, noaptea trecută. A spart geamul salonului în care se afla în izolare și a încercat să fugă. A fost văzut însă de jandarmii care păzeau spitalul.

Bărbatul este internat din nou și așteaptă rezultatele testelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri