Un pacient cu Covid-19 s-a aruncat pe geam de la etajul 2 al Institutului Matei Balș din Capitală

Data actualizării: Data publicării:
matei bals pacient aruncat de la etaj
Un pacient s-a aruncat de la etajul 2 al Institutului Matei Balș din Capitală Foto: Inquam Photos / Ana-Maria Dumtiru

UPDATE 14:40. Pacientul care s-a aruncat în gol de la etajul doi al clădirii Institutului Matei Balș a murit. Bărbatul avea 51 de ani și era infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Un pacient depistat pozitiv cu Covid-19 și care se afla internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, s-a aruncat pe geam de la etajul 2 al clădirii. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde medicii i-au aplicat manevre de resuscitare.

Conducerea Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș (INBIMB) a transmis un comunicat de presă prin care anunță incidentul. 

”Conducerea INBIMB anunță apariția unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID - 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia. S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București.Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunțate autoritățile și evenimentul a fost înregistrat pe site-ul Autorității  Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS)”, se arată în comunicat.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri