Un şofer beat a intrat cu duba în gardul și zidul unei case, în județul Cluj

Data publicării:
masina de politie pe strada
Foto: Shutterstock

Un şofer care, duminică seară, a urcat băut la volan a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu o autoutilitară în gardul unei case din localitatea clujeană Mintiu Gherlii. În urma impactului, gardul a fost distrus, la fel şi un zid al casei, iar un stâlp care susţinea fire ale unor companii de telecomunicaţii a fost rupt, transmite News.ro.

Accidentul a avut loc duminică, în jurul 19.25, pe Drumul Judeţean 172 F, în localitatea Mintiu Gherlii din judeţul Cluj.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, rezultă că un tânăr în vârstă de 25 de ani, din aceeaşi comună, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre municipiul Gherla, într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior intrând în coliziune cu un stâlp din lemn şi cu pereţii unui imobil din proximitatea drumului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează Poliţia Judeţeană Cluj.

La locul accidentului au intervenit o autospecială de la ISU Cluj şi un echipaj de la ambulanţă, cadrele medicale constatând că ocupanţii autovehiculului ieşiseră din autovehicul, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale. În schimb, în urma coliziunii au fost distruse gardul, zidul unei case de locuit şi un stâlp de susţinere a reţelei de comunicaţii.

Un accident similar a avut loc duminică după amiază pe o stradă din municipiul Braşov, unde un şofer a pierdut controlul volanului şi a izbit violent un stâlp. În urma impactului violent o persoană a murit.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri