Un șofer din Botoșani a fost amendat cu 20.000 de lei, după ce a fost tras pe dreapta pentru un control

Data publicării:
politist aplica amenda in trafic
Bărbatul a fost amendat cu 20.000 de lei, dar a rămas și fără mașină, și fără țigările de contrabandă descoperite în aceasta. Sursa foto: Botoșăneanul.ro

Un șofer din Botoșani a fost amendat de polițiști cu 20.000 de lei. Bărbatul fusese tras pe dreapta pentru un control de rutină. În mașina lui, într-un locaș special amenajat din bord, oamenii legii au descoperit ascunse 100 de pachete de țigări de contrabandă. Pe lângă amendă, bărbatul a rămas și fără țigarete, și fără mașină, scrie Botoșăneanul.ro.

Bărbatul de 56 de ani din Trușești, județul Botoșani, a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină, marți, pe raza comunei Gărbănești.

După ce i-au cerut documentele la control, polițiștii au verificat și autoturismul bărbatului. Nu mică le-a fost mirarea când, într-un locaș special amenajat în bordul mașinii, oamenii legii au descoperit ascunse aproximativ 100 de pachete de țigarete, de proveniență Republica Moldova.

Pentru că nu deținea documente legale pentru acestea, bărbatul a fost drastic sancționat: amendă de 20.000 de lei plus confiscarea țigărilor, dar și a vehiculului în care acestea au fost descoperite.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri