Un traficant din București a fost prins de procurorii DIICOT cu droguri de 60.000 de euro ascunse în congelator

Data publicării:
ofiteri diicot cu cagula
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Procurorii DIICOT au descoperit în locuinţa unui traficant, care vindea mari cantităţi de droguri în cluburi din Bucureşti, un kilogram de amfetamină în congelatorul frigiderului.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, bărbatul a deţinut, în vederea vânzării, o cantitate mare de droguri mare risc, parte din aceasta fiind comercializată în cluburi din Bucureşti şi consumatorilor, în special tineri.

La locuinţa acestuia, procurorii au descoperit mai multe feluri de droguri: peste 1,1 kilograme ketamină, un kilogram de amfetamină (disimulată în congelatorul frigiderului), 80 de grame cocaină, circa 300 de comprimate ecstasy, o cantitate importantă de substanţă psihoactivă sub formă de cristale, precum şi mai multe timbre impregnate cu LSD, toate cu o valoare de piaţă de peste 60.000 de euro, scrie Agerpres.

De asemenea, au fost găsite în locuinţa lui sume de 61.600 lei, 300 euro şi 100 USD, cu privire la care s-a dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător, existând suspiciunea rezonabilă că provin din traficul de droguri.

Traficantul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi dus în faţa unui judecător de la Tribunalul Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri