VIDEO. Cum a păcălit un ieșean securitatea la mitingul PSD: I-am strigat „Esti un nimic, infractorule! Moldova nu te vrea”

Data publicării:
liviu-tiganasu-protest-psd-iasi
Liviu Țigănasu, contramanifestant PSD, spune că a interacționat de patru ori cu Liviu Dragnea, la mitingul din Iași. Captură Epoch Times

Un bărbat din Iași a păcălit de câteva ori filtrele de securitate la mitingul PSD, din 9 mai, asta deși contra-manifestanții au fost opriți să ajungă în Piața Unirii, pentru a nu perturba evenimentul. Ieșeanul a povestit cum a ajuns să interacționeze cu Liviu Dragnea, cum a fost săltat de bodyguarzii liderului PSD și ce i-a spus față în față.

liviu-tiganasu-protest-psd-iasi
Liviu Țigănasu, contramanifestant PSD, spune că a interacționat de patru ori cu Liviu Dragnea, la mitingul din Iași. Captură Epoch Times

„Nimicule! Aici e Moldova, nimicule! Nimicule, mergi la Teleorman!”, asta îi strigă bărbatul lui Liviu Dragnea, în timp ce liderul PSD iese dintr-un hotel pentru baia de mulțime și pentru a-și ține discursul în fața manifestanților aduși din cele opt județe ale Moldovei.

În tot acest timp, un bodyguard îl îndepărtează pe contramanifestant de liderul PSD.

El a povestit că întâmplarea de mai jos este a treia în care a păcălit filtrele de securitate de la miting pentru a interacționa cu Liviu Dragnea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Asta a fost a treia mea întâlnire cu Dragnea! Prima a fost când am ajuns în fața tribunei, în timp ce vorbea și i-am strigat "EȘTI UN "NIMIC" INFRACTORULE! MOLDOVA NU TE VREA!!! ca la comandă toată suita PSD-ista de pe scenă a început să aplaude să-mi acopere vocea! Au tăbărât "turiștii PSD" să mă scoată din fața scenei, dar le-am pregătit episodul 2!”, a povestit el pe pagina de Facebook.

liviu-tiganasu-miting-psd-iasi
Foto: Dan Luca via Facebook/Liviu Țigănașu

„Pentru "repriza 2-a" l-am așteptat la coborârea de pe scenă și când făcea "baia de mulțime" l-am abordat cu "bravo Dragnea!", când a venit zâmbitor la mine să dea mâna, l-am prins cu amândouă mâinile și i-am spus: "Dragnea nu ești un nimic, ESTI UN INFRACTOR!!!! A murit inima în el!Dorea să se desprindă, dar îl țineam bine cu amândouă mâinile și i-am mai spus: EȘTI UN HOȚ, nu ai ce căuta în Moldova și multe altele. În timpul ăsta au tăbărât gărzile pe mine, dar nu ne puteau desprinde că-l țineam foarte strâns. Încercau să ne despartă, dar eu eram peste gard de el și nu reușeau. În timp ce trăgeau toți de mine, încercând să ne despartă, mă uitam în ochii lui și-i spuneam INFRACTORULE, ce cauți în Moldova??? În ochii lui vedeam că nu-i vine să creadă ce se întâmplă! În cele din urmă am fost despărțiți și i-am mai spus câte ceva la despărțire!”, a mai povestit Liviu Țigănașu.

Contramanifestant: „Când cetățenii se tem de politicieni este dictatură! Când politicienii se tem de cetățeni este democrație!”

Bărbatul a povestit că a făcut aceste lucruri „în numele tuturor ieșenilor nemulțumiți, care au fost împiedicați de jandarmi să asiste la o adunare publică, în orașul lor!”

„Nu am făcut asta pentru orgoliu. Singurul meu motiv a fost să le arăt că nu se pot ascunde, chiar dacă pun garduri și le păzesc cu jandarmi și gărzi de corp, dar să le arăt asta și tuturor românilor onești, care consideră că nu se mai poate face nimic! Dragnea a dorit să ne umilească pe toți, după ce a fost alungat cu huiduieli, din oraș. Era necesar ca cineva să-i arate că s-a înșelat, încă o dată, în privința moldovenilor! Oamenii au nevoie de exemple! Când cetățenii se tem de politicieni este dictatură! Când politicienii se tem de cetățeni este democrație! Dacă Dragnea dorește să stea de vorbă cu mine, să încerce să-mi schimbe părerea despre el nu o să-l refuz!”, a mai spus bărbatul pe pagina lui de Facebook.

Citește și

FOTO & VIDEO. Mii de ieșeni au ocupat Piața Unirii, unde a avut loc mitingul PSD

VIDEO. Florin Morariu, eroul unui atac terorist din Anglia, rupe un steag PSD la mitingul din Iași

Liviu Dragnea îi atacă pe protestatarii anti-PSD de la Iași: „Derbedei care umblă pe lângă scenă”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri