VIDEO. Momentul în care o fată de 15 ani este răpită de pe stradă, în Cluj Napoca. Trecătorii se uită, dar nu reacționează

Data publicării:
fata rapita
o fată de 15 ani este răpită de pe stradă, în Cluj-Napoca FOTO: captură YouTube/ Știri de Cluj

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani au fost reținuți de polițiștii clujeni după ce ar fi obligat o fată de 15 ani să urce în mașina lor pe o stradă din centrul orașului. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lipsire de libertate.

Potrivit IPJ Cluj, incidentul a avut loc joi seara pe o stradă din oraș.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără ar fi fost constrânsă să urce într-un autoturism, care apoi a plecat.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din Lugoj, județul Timiș, a coborât din mașină și ar fi obligat-o pe tânără de 15 ani, din comuna Baciu, județul Cluj, să urce în autoturism.

După câteva momente, în timp ce autoturismul se deplasa, tânăra a deschis una dintre portiere și a ieșit din mașină.

Polițiștii au identificat mașina în cursul nopții de joi spre vineri pe raza localității Ciucea, în județul Cluj.

Pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, cei trei bărbați au fost duși la sediul Poliției, fiind ulterior reținuți pentru 24 de ore.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri