Copil de 3 ani din Braşov, violat în mod repetat de propria mamă, timp de doi ani. Tatăl filma ororile

Data publicării:
băiețel care plange si se apără cu mâinile
Un copil de 3 ani a fost violat, în mod repetat, de propria mamă, timp de doi ani. Foto: Profimedia Images

Doi brașoveni, soţ şi soţie, au fost arestaţi preventiv, sub acuzaţia că şi-ar fi violat în mod repetat copilul în vârstă de doar 3 ani, încă de când cel mic avea un an, potrivit Bună Ziua Brașov.

Cei doi au devenit părinţi în urmă cu trei ani, iar după ce băieţelul lor a împlinit vârsta de un an, părinţii au început să abuzeze sexual de el. Mama era cea care abuza copilul, în timp ce tatăl filma totul, cu telefonul mobil.

Ororile s-au întâmplat pe parcursul a doi ani, însă povestea a ajuns în atenţia Poliţiei după ce tatăl, care voia să divorţeze de femeie, a mers la poliție și a arătat imaginile cu scenele sexuale dintre mamă și copil.

Bărbatul voia să-și compromită soția, dar procurorii au cerut arestarea amândurora, considerându-i la fel de vinovaţi.

Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov a cerut decăderea lor din drepturile părinteşti, iar micuţul a ajuns în plasament la un asistent maternal profesionist.

Psihologii vorbesc despre deviaţii psihice şi comportamente sexuale aberante în cazul ambilor părinţi.

„Nu putem vorbi despre o plăcere fiziologică, vorbim despre o plăcere bolnavă în care părintele închide în mintea lui satisfacţii sexuale într-o intimitate deplină. Ei se şi filmau. Aici deja discutăm despre imaginaţie, creativitate, fetish-urile care pot apărea şi probabil vorbim despre deviaţie psihică aici”, spune psihologul Gabriel Bibire.

Cât despre copil, specialiştii cred că doar vârsta fragedă l-a protejat de o eventuală dezvoltare deviantă în viitor.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri