Doi bebeluși din Focșani, blocați în mașină, după ce tatăl a uitat cheile în portbagaj. Pompierii i-au scos după ce au spart un geam

Data actualizării: Data publicării:
Pompieri care pleacă la intervenție.
Pompieri. Foto ilustrativ : ISU

O fetiţă şi un băieţel, fraţi gemeni în vârstă de un an şi trei luni, au rămas blocaţi în interiorul unei mașini după ce tatăl lor a uitat cheile în portbagaj. Cei doi copii au fost salvaţi de pompierii care au fost nevoiţi să spargă geamul maşinii, a informat, joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„Astăzi, 7 iulie, în jurul orei 15,30, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în parcarea unui supermarket din municipiul Focşani pentru deblocarea unui autoturism, deoarece doi copii, fetiţă şi băieţel de 1 an şi 3 luni, au rămas surprinşi în interior.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. După sosirea unui echipaj de poliţie la locul evenimentului, a fost primit acordul tatălui, iar pompierii au procedat la spargerea geamului din partea dreaptă faţă, reuşind astfel să deblocheze uşile autoturismului", a precizat ISU Vrancea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, tatăl a fost cel care a sunat îngrijorat la numărul unic de urgenţă 112, după ce a constatat că nu poate deschide maşina deoarece, într-un moment de neatenţie, odată cu cumpărăturile, a lăsat în portbagaj şi cheile maşinii.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri