Doi tineri au furat pensia unui bărbat imediat ce acesta a scos banii din bancomat

Data publicării:
mana introduce card in atm, close up
Foto: Profimedia

Doi tineri sunt căutaţi de poliţişti după ce au furat pensia unui arădean imediat ce acesta şi-a scos banii din bancomat. Cei doi băieți au fost surprinși de camerele de supraveghere.

Pensionarul a reclamat, joi, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, că şi-a scos pensia de la un bancomat aflat pe Calea Aurel Vlaicu, într-o zonă cu multe magazine, lângă o staţie de taxi. Doi tineri au venit spre el şi i-au luat banii din buzunar imediat după ce a plecat de la bancomat. Este vorba despre suma de 2.700 de lei.

Pensionarul a relatat că a încercat să alerge după unul dintre tineri, dar nu a reuşit să îl ajungă, în timp ce alţi trecători şi-au dat seama prea târziu despre ce s-a întâmplat.

„Poliţiştii Secţiei 1 Vlaicu au fost sesizaţi despre un furt de bani. Din cercetări, a reieşit că, din buzunarul unui bărbat din Arad, au fost sustraşi 2.700 de lei, după ce i-ar fi retras de la un bancomat de pe Calea Aurel Vlaicu, din Arad. În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se continuă cercetările pentru furt, în vederea identificării autorilor. Există un cerc de persoane bănuite”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Furtul a fost surprins de camere de supraveghere instalate pe clădiri din zonă iar poliţiştii analizează imaginile.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri