Donaţii ale oamenilor de afaceri pentru Oradea

Data publicării:
Oradea08

Oradea rămâne unul dintre cele mai frumoase oraşe din România.. şi datorită oamenilor de afaceri de aici. Coşuri de gunoi, leagăne pentru copii şi motofierăstraie - toate au fost cumpărate din donaţiile făcute de afaceriştii din oraş sau primite de la firmele cărora le prisoseau. În schimb, numele societăţilor apar pe un panou de onoare.

Primăria din Oradea a primit cadou coşuri de gunoi, aparate de joacă şi chiar utilaje, de la o firmă. Patronul companiei a observat că spaţiile publice sunt neîngrijite şi s-a gândit să întindă o mână de ajutor edililor.

Victor Cîrdei - reprezentantul unei firme donatoare: „A fost şi problema discutată şi în consiliul local cu ambrozia care trebuie stârpită şi atunci mi s-a părut că motocoasele ar fi cele mai nimerite. Pentru lucrări mai mari s-au oferit două moto fierăstraie, un aspirator de frunze şi un aparat de tuns gard viu.

Mi se pare ceva natural, dacă oraşul amenajează spaţii verzi si e în plin şantier şi cu spaţiile şi cu termoficarea, mi se pare normal ca şi firmele să vină să contribuie la înfrumuseţarea oraşului şi întreţinerea lui.”

În plus, în mai multe parcuri din Oradea au fost amenajate terenuri de sport, tot din banii unor firme.

Donaţii au fost însă în mai multe domenii.

Anca Grama - purtător de cuvânt al Primăriei Oradea: „Către administraţia social comunitară, către clubul sportiv municipal, către spitalele din oraş şi bineânţeles către unităţile de învăţământ. Sumele pornesc de la câteva sute de lei până la mii de euro Le mulţumim public pentru asta”.

În ultimul an firmele şi persoanele fizice din Oradea au făcut donaţii oraşului în valoare de peste 5 milioane de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri