Grupul DIGI a primit 4 premii pentru performanță la a 30-a ediţie a galei Topul Firmelor din Bucureşti

Data publicării:
digi communications logo

Grupul DIGI a primit 4 premii la evenimentul care celebrează, de 3 decenii, cele mai performante firme din Capitală, organizat de Camera de Comerț și Industrie București. Și emisiunea financiară Business Club de la Digi24 a primit o distincție specială.

Topul Firmelor din București, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Capitalei, a ajuns la a 30-a ediție. Reprezentanții celor mai importante companii din domeniul serviciilor, comerţului şi industriei au fost prezenți pentru a-și ridica premiile.

Excelență, viziune, reinventare și curaj - acestea au fost cuvintele care au marcat Gala marilor afacerilor. Grupul Digi se numără printre poveștile de succes aduse în lumina reflectoarelor și a fost premiat de patru ori, în ropote de aplauze.

Premiul întâi la categoria Top Firme din Municipiul București, respectiv la rubrica Top Firme din Sectorul 5 și distincția specială "Operatorul cu cea mai extinsă acoperire mobilă de voce din România" - Acestea sunt premiile pe care le-a adăugat în palmares Grupul DiGI RCS-RDS, după un an cu rezultate economice deosebite; este liderul segmentului de servicii de internet fix, tv și telefonie fixă din România.

Și emisiunea Business Club de la Digi24 a fost ”medaliată” pentru modul în care abordează subiectele economice.

Grupul DIGI este unul dintre cei mai importanți contribuabili din România, cu un aport la bugetul de stat de peste 955 milioane de lei, în 2022.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri