WizzAir introduce trei rute noi, toate cu plecare din București

Data actualizării: Data publicării:
wizzair 1

Compania aeriană Wizz Air are în plan introducerea a trei rute noi, iar una dintre ele va fi disponibilă turiștilor la finalul lunii octombrie.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est și cel mai mare operator din România, anunţă introducerea, de la 29 octombrie 2017, a unei curse București-Eilat Ovda (Israel), care va fi operată pe perioada sezonului de iarnă. Zborurile vor fi programate de două ori pe săptămână: miercurea și vinerea, iar biletele au prețuri începând de la 99 de lei.

Eilat este un oraş cu aproape 50.000 de locuitori, situat pe coasta de sud a Israelului, fiind considerat o destinaţie călduroasă în mijlocul iernii. Oraşul, port la Marea Roşie, are temperaturi medii între 21 grade C şi 25 grade C pe parcursul verii. 

În 2018, WizzAir va introduce alte două curse cu plecare de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă spre Göteborg (14.04.2018) și spre Nisa Coasta de Azur (15.04.2018).

Sorina Ratz, Communication Manager Wizz Air a declarat: “Suntem încântați să anunțăm astăzi o nouă destinație însorită din București, Eilat Ovda, în Israel. Reconfirmăm angajamentul nostru în regiune și suntem nerăbdători să continuăm parteneriatul eficient pe care îl avem cu Aeroportul Internațional Henri Coandă și rămânem fideli scopului de a oferi și mai multe oportunități interesante, care să răspună cât mai bine așteptărilor clienților români. Totodată, am anunțat deja două noi rute care vor conecta București cu Göteborg și Nisa Coasta de Azur din primăvară.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri