(P) Cauți un executant pentru lucrări de reparații, renovare sau construcții? Pe daibau.ro îi găsești pe toți din zona în care stai

Data actualizării: Data publicării:
View of a Young woman and architect on construction site

Pe platforma online daibau.ro sunt reuniți executanți din întreaga țară. Toți acești executanți sunt verificați cu atenție și au propriile lor profiluri pe site, care conțin lucrări de referință și evaluări făcute de clienți anteriori. Astfel, site-ul web daibau.ro facilitează găsirea cu ușurință a unor executanți de calitate. Aceste servicii sunt absolut gratuite pentru utilizatori, care nu plătesc niciun comision și nu au nici cheltuieli ascunse, sistemul fiind susținut financiar de către executanți, care plătesc un abonament la momentul înregistrării lor pe site.

Cum găsiți repede și simplu un executant de calitate

Doriți să vă renovați apartamentul, să vă puneți pavele, să vă amenajați grădina sau să găsiți o firmă de curățenie? Pe platforma daibau.ro veți găsi peste 200 categorii de lucrări de construcții și servicii anexe acestora. Tot aici veți găsi sfaturi folositoare și articole de specialitate. La rubrica ”Calculator” veți putea compara prețurile medii ale serviciilor și evalua diferiți executanți locali. Iar dacă doriți o ofertă concretă, trebuie doar să trimiteți o cerere.

Faceți click pe butonul “Cerere nouă”, completați un scurt chestionar cu tipul lucrării dorite, o descriere scurtă a stării de fapt, când ați dori să înceapă lucrarea și localitatea. Aveți și posibilitatea de a atașa schițe. Apoi, introduceți datele dumneavoastră de contact și trimiteți cererea. Executanții interesați vă vor trimite în scurt timp ofertele lor. Cu cât veți menționa mai multe date, cu atât mai exacte vor fi ofertele. Țineți seama și de faptul că lucrările urgente sunt mai scumpe, iar executanții de calitate sunt foarte ocupați. Comparați între ele ofertele primite de la executanți și alegeți oferta cea mai avantajoasă respectiv executantul cel mai bun. Stabiliți cu executantul ales data începerii lucrărilor.

Pe daibau.ro puteți vizualiza și profilurile executanților, le puteți compara referințele, notele și părerile clienților lor anteriori. Iar după încheierea lucrării, puteți evalua serviciul primit, scriind un comentariu pe site în legătură cu acesta. Astfel, veți ajuta utilizatorii ulteriori ai site-ului să alegă un executant bun. Trebuie să mai știți și că la Daibau se verifică cu atenție toate reclamațiile primite de la clienții nemulțumiți, iar executanții, care au încălcat standardele în vigoare sunt eliminați de pe site.

Sunteți un executant de lucrări de construcții și vă doriți mai multe comenzi?

Dacă vă înregistrați pe site-ul web daibau.ro în calitate de executant, veți putea intra zilnic în contact cu sute de potențiali clienți. Testați sistemul Daibau gratuit. Înregistrați-vă pe site și construiți-vă un profil atractiv, care să conțină descrieri și fotografii ale celor mai importate lucrări executate de dvs. Astfel, veți primi zilnic prin poștă electronică sau SMS cereri privind executarea de lucrări, ce țin de domeniul dvs. de activitate. În cazul în care vă interesează un proiect, sistemul vă va transmite datele de contact ale utilizatorului în cauză. În acest mod, veți putea intra în contact cu acesta și vă veți putea trimite reciproc fișiere pe platformă. Apoi, încheiați contratul de colaborare direct cu clientul, pentru că Daibau nu intervine în contractele legale și tranzacțiile financiare dintre dvs. și clienți.

Funny architects workers taking selfie at contruction site, teamwork

Daibau verifică seriozitatea fiecărui client și, dacă este cazul, cere utilizatorilor informații suplimentare cu privire la cererile pe care le fac. Astfel, executanților le se transmit numai proiecte verificate. Cererile utilizatorilor pot fi filtrate în funcție de activitate și de valoarea proiectelor. Testarea gratuită a sistemului Daibau este limitată la un anumit număr de proiecte, cu valori variate. Dar, dacă executantul plătește un mic abonament anual, atunci acesta va putea beneficia de toate avantajele și va avea acces la toate cererile primite pe site, pe care își va putea face și reclamă.

Mod de încheiere a afacerilor din domeniul construcțiilor în pas cu vremea

Platforma daibau.ro redefinește domeniul construcțiilor. Digitalizarea pieței lucrărilor de construcții facilitează oferirea de servicii mai rapide și mai de calitate. Pe daibau.ro există un nomenclator unic al executanților. Fiecare executant are profilul său, pe care sunt publicate lucrările de referință proprii, notele primite de la clienți și părerile acestora referitoare la serviciile primite. Fiecare executant înregistrat pe site are astfel șansa de a reuși în afaceri și a oferi servicii de calitate utilizatorilor, indiferent dacă este o firmă mare sau mică. Utilizatorii sunt protejați, pentru că platforma verifică informațiile referitoare la executanți și facilitează verificarea calității lucrărilor acestora. Nu vă mai pierdeți timpul și nici nervii cu căutarea de executanți pentru lucrările dvs. de construcții, ci apelați la experiența sistemului Daibau.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri