Cum explică Boloș că a propus un frizer la oficiul pentru jocuri de noroc: Propunerea a venit de la partid. Nu am citit CV-ul

Data publicării:
Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, da o declaratie de presa, la
Foto: Marcel Boloș / Sursa foto: Inquam Photos / Saul Pop

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, cel care a făcut propunerea de numire a lui Cristian Pascu - „hairstylistul vedetelor” - la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), recunoaște că nici măcar nu i-a citit CV-ul și că recomandarea a venit de la partid, de la PNL. „Nu eu am inventat mecanismul prin care se fac numirile”, se apără Boloș.

Cristian Pascu, „hairstylistul vedetelor” a fost numit luni în funcția de vicepreședinte al Oficiului Jocurilor de Noroc, prin decizia premierului Marcel Ciolacu.

Marcel Boloș a comentat această numire spunând că „toate propunerile pentru funcțiile de demnitate publică vin așa. Am spus că nu cunosc persoana și nu am toate elementele necesare să mă pronunț asupra unui lucru pe care nu îl știu. Trebuie să văd ce tip de activitate are”.

„Acuma nu de fiecare dată, fiecare ministru ar trebui să ia respectivele CV-uri și să spună că este sau nu este de acord. Eu știu așa, că performanța poți să o apreciezi după ce ai intrat în activitate și dacă acolo ai o activitate...”, a mai spus ministrul Finanțelor.

„Ce ar însemna ca miniștrii să dea concurs pentru ocuparea funcțiilor de demnitate publică, ar fi caraghios. E o asumare a celor care decid de la nivelul coaliției”, a declarat Marcel Boloș.

Ministrul consideră că „performanțele” sunt importante, nu CV-ul.

„Haideți să ne uităm la performanțele pe care le va avea în activitate și responsabilitățile care îi vor fi încredințate și după aceea să ne pronunțăm. Dacă performanțele îi vor fi slabe, atunci desigur că propunerea de revocare va fi deîndată”, a mai spus Boloș.

Cristian-Gabriel Pascu a fost numit luni în funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, instituție care se ocupă de controlarea și sancționarea operatorilor din acest domeniu.

Cristi Pascu, așa cum este cunoscut în lumea vedetelor, are o diplomă de coafor și e administratorul mai multor saloane de înfrumusețare. Acesta a fost consilier local PNL la Sector 6.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) reglementează și arbitrează piața jocurilor de noroc și a pariurilor online, o piață estimată la câteva miliarde de euro anual.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri