Preşedintele Asociaţiei Brokerilor din România: Orice investitor va investi întâi în țara sa

Data publicării:
dan paul

„E bine ca un investitor român să investească în România, pentru că ajunge mai ușor la Brașov, la Ploiești, la Sibiu, decât în America. Plus că îl costă mai puțin să ajungă în România, decât în America. Are acces mai ușor la informații și află mai ușor ce face directorul din România, decât din America, are acces la presa din România. Orice investitor la bursă din lume va investi întâi la el în țară”, a sfătuit preşedintele Asociaţiei Brokerilor din România.

„Analiștii sunt locali, presa este locală. Mult mai repede va fi reflectată în presa locală această companie. Dacă se duce direct în America și nu are un istoric bun la București, n-o să cunoască nimeni această companie, presa nu se va interesa despre ea și poate fi un eșec”, a mai explicat acesta.

Potrivit lui Dan Paul, bursa „este o știință, nu e un joc. Este un joc care are economie, matematică, drept și foarte multă psihologie umană”.

În plus, acesta a sfătuit brokerii să nu facă reclamă unei companii sau unei acțiuni, deoarece și-ar putea crea singuri o capcană în care să cadă singuri, în cazul în care ar fi ceva în neregulă cu acea companie.

Deşi poate părea greu de crezut, şi milionarii merg la astrologi şi cred în horoscop. Dan Paul povesteşte amuzat despre o întâmplare haioasăde pe vremea când se aflase că Rockefeller frecventa astrologii, aşa că a fost întrebat - Este adevărat că milionarii merg la astrologi înainte de a face o investiţie importantă? „Nu!” a raspuns el. „Milionarii nu merg. Doar miliardarii.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri