„Cetățeanul Răzvan Cuc” o amenință pe fosta șefă a TAROM cu o plângere penală pentru „inducere în eroare a organelor judiciare”

Data actualizării: Data publicării:
razvan cuc da explicatii
FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

Ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, a scris luni un mesaj pe Facebook în care o amenință pe fosta șefă a TAROM, Mădălina Mezei, cu o plângere penală pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

„De astăzi înainte, cetățeanul Răzvan Cuc va aborda această chestiune prin raportare la instituțiile abilitate ale statului. După consultarea cu avocații mei, în lumina dezvăluirilor nereale din spațiul public ale numitei Mezei Madalina, dar și pe baza celor afirmate de catre aceasta în fața organelor judiciare, analizez posibilitatea legala de a formula o plângere penală pentru infracțiunea de ”inducere în eroare a organelor judiciare” prev. de art. 268 Cod penal”, a scris Răzvan Cuc.

Acesta susține că i-a dat „numeroase șanse să se afirme în calitate de director general al Tarom”, însă Mezei nu a avut rezultate, motiv pentru care a fost demisă, fără a avea vreo legătură cu împiedicarea zborurilor TAROM în ziua moțiunii.

„Îi solicit public doamnei Mezei să renunțe la a mai invoca fie Ministerul Transporturilor fie societatea Tarom în retorica domniei sale aservită unor interese de campanie. Îi pot înțelege doamnei Mezei devotamentul pentru linii politice diferite de cele ale mele, dar o somez să înceteze a mai târî structuri ale statului român în aceste declarații. Cât despre presupusa mea ”bătaie de joc” în legătură cu „cariera și profesia Domniei sale”, îi reamintesc doamnei Mezei că i-am dat numeroase șanse să se afirme în calitate de director general al Tarom, însă rezultatele dezastruoase vorbesc de la sine. Nepotismul, interesele personale și lipsa totală de implicare managerială sunt chestiuni deja de notorietate publica in ceea ce o priveste”, a mai scris Cuc.

Mădălina Mezei, fost director TAROM, a fost audiată, luni, la DNA, în dosarul în care l-a acuzat pe Răzvan Cuc că i-a cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură.  Aceasta a declarat după 4 ore de audiere că le-a dat procurorilor toate detaliile.

„Am dat toate detaliile (...) Aș vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră și în TAROM. TAROM-ul este a doua mea familie.

Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că își poate bate joc de cariera și profesia unui om.

Planul meu profesional este de a livra o strategie TAROM pe termen lung. Eu l-am crezut pe domnul Cuc, considerând că împreună putem construi”, a declarat fosta şefă a TAROM”, a spus Mezei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri