MAI, după accidentul tragic din Ungaria: „Un șofer în live pe Facebook, 9 persoane decedate. STOP!”

Data publicării:
accident ungaria

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) le atrage atenția șoferilor că o clipă de neatenție la volan este suficientă pentru a le curma atât viața lor, cât și altor participanți la trafic. MAI a publicat un mesaj pe pagina oficială de Facebook, în care îi încurajează pe oameni să sune la 112 atunci când observă șoferi care folosesc telefonul mobil în timp ce conduc.

Citește și: VIDEO. Accidentul din Ungaria, surprins în direct. Şoferul microbuzului făcea live pe Facebook

Cine este şoferul care a provocat accidentul cumplit din Ungaria

„O șosea din Ungaria, un șofer în live pe Facebook, 9 persoane decedate, mai mulți copii orfani! STOP! E prea mult. Demult este prea mult!

Dragi prieteni, dacă vă aflați într-un mijloc de transport în comun și vedeți că șoferul folosește telefonul mobil, nefiind atent la drum și punându-vă în pericol viața, luați atitudine! Și dacă nu înțelege, sunați la 112, până la urmă este vorba de viața dumneavoastră!

Pentru voi, cei care conduceți mijloace de transport în comun, (autocare, microbuze, taxiuri etc), înțelegeți că aveți în responsabilitate și viața noastră, dacă la a voastră nu țineți!

Și nu uitați: nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!”, este mesajul publicat de Ministerul Afacerilor Interne din România.

Nouă români și-au pierdut viața într-un accident care a avut loc marți seară în Ungaria și în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România. Accidentul a avut loc la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe DN4. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri