Galerie Foto Bijuteriile simbolice purtate de Kate, Meghan și Camilla pentru a-i aduce un omagiu reginei Elisabeta a II-a

Data actualizării: Data publicării:
Collage Maker-15-Sep-2022-06.10-PM
La ceremonia de la Westminster Hall, prințesa Kate a purtat cerceii cu perle moșteniți de la Prințesa Diana. Foto: Profimedia

Prințesa Kate a ales bijuterii simbolice pentru a-și lua rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a la Westminster Hall, inclusiv o broșă care i-a aparținut cândva suveranei. Și regina consoartă Camilla și ducesa Meghan au purtat bijuterii cu semnificație simbolică în timpul aparițiilor publice de după moartea reginei.

Ducesa Meghan poartă o pereche de cercei dăruiți de Regina Elisabeta a II-a. Foto: Profimedia
Ducesa Meghan poartă o pereche de cercei dăruiți de Regina Elisabeta a II-a. Foto: Profimedia

La ceremonia de la Westminster Hall, prințesa Kate a purtat cerceii cu perle moșteniți de la Prințesa Diana, cu care împărtășește acum același titlu regal. De asemenea, și-a  decorat costumul negru cu o broșă care a aparținut cândva Reginei.

Regina consoartă Camilla a purtat o broșă primită de la Regina Elisabeta, iar ducesa Meghan a ales o pereche de cercei mici, cu perlă, care au fost de asemenea un cadou de la bunica soțului ei.

Atât prințesa Kate, cât și regina consoartă au purtat coliere cu perle. Acestea sunt un simbol al lacrimilor și sunt purtate de membrii familiei regale în perioadele de doliu.

Tradiția ar data din anii 1800, din timpul domniei Reginei Victoria. După moartea soțului ei, prințul Albert, în 1861, regina a purtat doar negru, timp de 40 de ani, și se împodobea doar cu bijuterii fără culoare, de obicei perle.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri