Cristiano Ronaldo va fi mâine față în față cu suporterii clubului de fotbal Al-Nassr. Întâlnirea va avea loc pe un stadion uriaș

Data publicării:
Ronaldo asteptat in Arabia Saudita
Cristiano Ronaldo va fi prezentat supoetrilor echipei Al-Nassr. Foto: Profimedia

Starul portughez Cristiano Ronaldo va fi prezentat marţi suporterilor clubului de fotbal Al-Nassr, la patru zile după ce a fost anunțat transferul său la gruparea din Arabia Saudită. Salariul pe care îl va încasa Ronaldo este estimat la 200 de milioane de euro pentru următorii doi ani şi jumătate, informează Agerpres care citează AFP.

Ronaldo sosește luni în Riad, împreună cu familia sa, a precizat purtătorul de cuvânt al clubului, Al-Walid Al-Muhaidib.

Fotbalistul lusitan va fi prezentat pe stadionul Mrsool Park din Riad, cu o capacitate de 25.000 de locuri, începând cu ora locală 19:00 (18:00 ora României).

Atacantul în vârstă de 37 de ani s-a despărţit de Manchester United, înainte de startul Cupei Mondiale, în urma unui interviu pe care l-a acordat la finele lunii noiembrie, în care a afirmat că "nu este respectat" de antrenorul său, Erik ten Hag, criticându-i totodată şi pe responsabilii clubului din Premier League.

La Cupa Mondială din Qatar, unde Portugalia a fost eliminată în sferturile de finală, după ce a fost învinsă la limită de Maroc (0-1), Cristiano Ronaldo a evoluat foarte puţin.

Ronaldo este de cinci ori câștigător al Balonului de Aur.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri