Cum a reușit o familie să recupereze 25.000 de dolari după ce a aruncat la gunoi plicul cu economiile de-o viață ale bunicii

Data actualizării: Data publicării:
groapa de gunoi
Cei 25.000 de dolari au fost recuperați după ce muncitorii au urcat pe un morman de gunoi de 6 tone. Foto: Profimedia Images

O familie din statul american Ohio se poate considera cu adevărat norocoasă după ce a reușit să recupereze ca prin minune un plic plin de bani aruncat la gunoi. În interior se aflau economiile bunicii de o viață, 25.000 de dolari, care, din neatenție, au ajuns într-un morman de deșeuri de peste 6 tone, scrie Insider.

Cei 25.000 de dolari au ajuns la ghena de gunoi după ce membrii familiei au ajutat-o pe bunica lor la curățenie în casă.

„Ei aruncau lucrurile din casă pentru bunica lor, au golit frigiderul, au aruncat tot gunoiul, au luat lucrurile din congelator și le-au pus într-o pungă. Iar apoi bunica și-a amintit: «Hei, acolo înăuntru e un plic cu 25.000 de dolari, să nu îl pierdeți»”, a povestit Gary Capan, managerul companiei de salubritate Republic Services.

Când bunica și-a amintit unde a ascuns banii, era deja prea târziu. Gunoiul fusese ridicat de firma de salubrizare și urma să ajungă în scurt timp la groapa de gunoi.

Alertată de familie, echipa lui Capan a reușit să îl identifice pe șoferul care a luat gunoiul de la casa acesteia înainte ca bărbatul să golească camionul la groapa de gunoi.

„Dacă banii ar fi ajuns la groapa de gunoi, adio să îi mai găsești vreodată”, a spus Capan, în condițiile în care la destinația finală buldozerele compactează non-stop gunoiul imediat ce acesta este descărcat.

Șoferul a fost însă redirecționat la un centru de reciclare, unde banii au fost recuperați după ce muncitorii au urcat pe un morman de gunoi de 6 tone, potrivit ABC News 5.

Culmea este că angajații firmei de reciclare au reușit să descopere plicul cu cei 25.000 de dolari în el într-un timp foarte scurt. „A durat 10 minute de fapt, am deschis pachetul și banii erau înăuntru”, relatează Dan Schoewe, managerul centrului de reciclare.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri