Video Discurs bizar al lui Donald Trump la un miting. A vorbit despre dacă ar prefera să moară „electrocutat sau mâncat de rechini”

Data publicării:
Donald Trump dansează ciudat la un miting
Foto: Profimedia Images

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a susținut un nou discurs bizar în timpul unui miting de campanie, vorbind timp de mai multe minute despre cum ar alege să moară dacă s-ar afla pe o barcă în larg și aceasta s-ar scufunda în timp ce e atacată de rechini, scrie Business Insider.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Dacă aș sta jos pe barcă, iar ea începe se scufunde și stau pe o baterie și începe să intre apa, atunci aș începe să mă îngrijorez. Apoi m-aș uita în stânga și la 10 metri aș vedea un rechin. Așa că aș avea de ales dacă să mor electrocutat sau mâncat de rechin și știți ce aș alege? Să fiu electrocutat. Aș alege electrocutarea de fiecare dată”, a spus fostul președinte SUA într-o tiradă bizară în fața susținătorilor săi la un miting de campania din statul Iowa.

Susținerile bizare ale fostului președinte au fost făcute după o tiradă împotriva bărcilor electricilor și „riscurilor de siguranță” pe care acestea le-ar avea în opinia sa.

Trump a spus mulțimii că el consideră că bărcile electrice au design-uri „greoaie” și că au „riscuri serioase de securitate”.

„Vor să le facă pe toate electrice. I-am întrebat care-i problema și mi-au spus că e o problemă cu bateriile, că sunt grele și că bărcile nu pot să le ducă, s-ar scufunda”, a spus Trump. Este neclar ce legătură avea acest subiect cu orice altceva legat de campanie.

Trump a ridicat apoi problema posibilității electrocutării pe barcă, dacă aceasta ar începe să se scufunde.

„Să zicem că barca se scufundă și eu stau pe această baterie mare și puternică. Și barca se scufundă. M-aș electrocuta? Și știți ce? Sincer, cred că nimeni nu a pus întrebarea asta până acum”.

Trump este cunoscut pentru frica sa de rechini și a mai vorbit, anterior, neîntrebat și fără ca cineva să pună problema, despre aceste animale.

„Îmi pare rău oameni buni, nu sunt un fan al rechinilor – dar nu vă faceți griji, vor fi pe-aici multă vreme după ce dispărem noi”, a mai scris el într-un alt bizar mesaj pe Twitter, pe 4 iulie 2013, cu doi ani înainte de a-și lansa prima campanie prezidențială.

„Rechinii sunt ultimii pe lista mea, poate înainte de pierzătorii și urâcioșii lumii”, spunea el tot într-un tweet pe 4 iulie 2013, înainte să piardă alegerile.

„Spuneau seara trecută, rechinul. Spuneau – rechinii, trebuie să-i protejăm. Am zis, stați un minut, aștepați. Vor să scape de toate focile ca să salveze rechinul. Am spus, stați, nu e mai bine să fie invers. E adevărat, nu sunt nici eu un fan al rechinilor, nu știu câte voturi o să pierd din cauza asta”, spunea Trump în 2020. Este neclar cine sunt persoanele la care se referă și ce legătură avea discuția cu rechinii.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri