Arnold Schwarzenegger vrea să candideze la preşedinţia SUA în 2016. Pentru asta, „Terminator” trebuie să schimbe Constituţia

Data publicării:
arnold

Arnold Schwarzenegger a anunţat că vrea să candideze la alegerile prezidenţiale de peste trei ani. În calea visului său stă însă o mare piedică: nu s-a născut pe teritoriu american, aşa cum cere Constituţia. Schwarzie este însă ambiţios - actorul vrea să schimbe legislaţia ca să poată ajunge la Casa Albă.

A avut mereu ambiţii politice, a devenit guvernator al statului California în 2003 şi a fost reales de două ori. Nu a spus adio alegătorilor, ci doar „Hasta la vista, baby!” („La revedere, dragă!”).

O altă replică celebră a lui Arnold Schwarzenegger se potriveşte perfect cu intenţia de a reveni în politică direct la Casa Albă: „I'll be back!” („Mă voi întoarce!”). Apropiaţi ai actorului spun că lucrează la un proiect de schimbare a Constituţiei.

Dincolo de ţintele politice, actorul a dezvăluit că vrea să îşi continue şi cariera din film. Îi va interpreta din nou pe Conan Barbarul în filmul „King Conan” şi pe Julius Benedict într-o continuare a comediei „Gemenii”, intitulată „Triplets”.

Arnold Schwarzenegger dă oricum dovadă de talente multiple: în afară de actor şi politician, el deţine şi titulatura de scriitor, după ce anul trecut şi-a lansat cartea autobiografică.


 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri