Sari la conținut
News Alert

Avion evacuat de urgență, după ce cabina s-a umplut de fumul ieșit de sub scaunul unui pasager

Pasagerii unui avion Thomas Cook, care efectua un zbor Egipt-Marea Britanie, au fost evacuați, după ce cabina aeronavei s-a umplut de fum, relatează The Telegraph.

Un pasager a fost transportat la spital, rănit la umăr, iar alți doi au fost tratați la clinica din aeroport. La bordul aeronavei se aflau 251 de pasageri și 9 membri ai echipajului.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat că a fost vorba despre o evacuare de urgență „controlată”, după ce echipajul avionului a observat că de sub scaunul unui pasager ieșea fum.

Mai mulți pasageri ai cursei s-au plâns ulterior pe rețelele sociale, afirmând că evacuarea nu a fost nicidecum controlată și că mai mulți oameni au fost răniți în urma busculadei care s-a creat în jurul ieșirilor de urgență ale avionului.

„Nu a fost o evacuare controlată, ci una de urgență, în care au fost răniți oameni. Apoi ne-au lăsat să stăm lângă avion degeaba”, a scris un pasager pe Twitter.

Compania aeriană a precizat ulterior că fumul din cabină a fost cauzat de o defecțiune tehnică. Pasagerii au fost preluați de o altă cursă, care i-a transportat în Marea Britanie.

Pe aceeași temă