Cum s-a reprofilat un club de striptease ca să supraviețuiască pandemiei

Data actualizării: Data publicării:
GettyImages termometru coronavirus club fată striptease
Sursa foto: Getty Images

Un club de striptease forțat să se reprofileze pe servirea mâncării la pachet în vremea coronavirus s-a reîntors la obiectul de lucru de la origini prin oferirea serviciului de livrări și a celui de drive-thru printre dansatoare exotice, transmite Reuters.

Lucky Devil Lounge, un local cu un interior roșu din sud-estul orașului american Portland, statul Oregon, a fost închis de când guvernatorul a interzis, pe 16 martie, adunările mari de oameni și a ordonat ca barurile și localurile cu servire de mâncare să-și încheie serviciul din interior.

Precum în multe state care închid comerțul pentru a încetini răspândirea COVID-19, guvernatorul a permis serviciile de livrări.

Determinat să-și păstreze o formă funcțională a afacerii sale, proprietarul clubului, Shon Boulden și-a reechipat bucătăria pentru a oferi mâncare pentru livrare a doua zi. Însă, încasările s-au prăbușit în lipsa obișnuitelor atracții ale clubului și anume dansatoarele îmbrăcate sumar și barul.

Boulden a declarat într-un interviu pentru Reuters că, din disperare, a sugerat, într-un mesaj pe Twitter, că clubul și-ar trimite dansatoarele să livreze mâncare.

Mesajul a fost o glumă, până să devină viral.

“Dintr-o dată, un bec mi s-a aprins în cap, și am zis, «Cred că ar trebui să facem asta»”, și-a reamintit Boulden.

GettyImages livrare de mâncare dansatoare
Sursa foto: Getty Images

În câteva săptămâni, Lucky Devil (Diavolul Norocos) a revenit în activitate cu două noi opțiuni de divertisment pentru adulți: un drive-thru cu spectacol de dans la bară oferit la comenzile de mâncare și livrări făcute de dansatoare, care sunt acompaniate de bodyguarzi care să impună distanțarea socială.

Clubul taxează 30 de dolari pentru fiecare opțiune. Prețurile la mâncare au rămas la fel.

“Răspunsul a fost grozav”, a spus Boulden.

Echipamentul de protecție și cel provocator

Zona de drive-thru a clubului, promovată pe rețelele de socializare cu hashtag-ul “Food 2 Go-Go” (Go-Go fiind denumirea pentru dansatoarele provocatoare din SUA), a atras un număr constant de mașini vineri seara. Clienții din automobile erau direcționați într-un cort mare. Aici erau întâmpinați de pe scenele din fiecare parte de către dansatoarele la bară care purtau măști cu paiete, mănuși și o ținută sumară și provocatoare.

Spectacolele includeau muzică de club oferită de un DJ, lumini de scenă și premii oferite de dansatoare clienților de la o distanță sigură, folosind clești cu mânere lungi. Printre premii erau incluse cannabis de la dispensar și suluri de hârtie igienică.

Una din dansatoare, pe nume Karma Jane, și-a făcut treaba vineri seara într-o mască de gaze.

GettyImages fată poartă mască de gaze sexy
Sursa foto: Getty Images

Clienții variau de la mașini pline de băieți, un cuplu pe motocicletă, până la un grup de femei care spuneau că au făcut un drum de 280 de km din sudul Seattle pentru a vedea spectacolul.

“E un mod sigur de a ne distra”, a spus una din ele, Dani Valdes, care lucrează în zona barurilor și restaurantelor din Seattle și care urmărește unele dintre dansatoarele Lucky Devil pe rețelele de socializare.

Boulden a precizat că localul generează doar 1/6 din veniturile de dinainte de pandemie iar majoritatea angajaților câștigă echivalentul salariului minim.

O dansatoare care s-a prezentat ca fiind Elle Stranger spune că a lucrat în industrie timp de 11 ani iar acum recuperează o parte din veniturile pierdute prin show-uri erotice pe internet. De asemenea, ea mai lucrează și ca un educator de sex și scriitoare.

“Mi-e dor de atletism și oportunitatea de a primi bacșiș”, a spus ea despre volumul de muncă scăzut la Lucky Devil, însă a adăugat: “Noutatea din vremurile astea foarte întunecate și nesigure este destul ca să-i ajute pe oameni să treacă peste”.

Redactor: Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri