Mesajul lui Schwarzenegger după operația la inimă: „E adevărat: m-am întors”

Data actualizării: Data publicării:
Terminator Genisys Fan Footage Event
Foto: Guliver / GettyImages

Arnold Schwarzenegger a revenit luni pe reţelele de socializare după ce a suferit o intervenţie chirurgicală cardiacă şi le-a mulţumit medicilor care l-au ajutat să "se întoarcă" şi fanilor care i-au trimis mesaje de susţinere, relatează Press Association.

Terminator Genisys Fan Footage Event
Foto: Guliver / GettyImages

În vârstă de 70 de ani, actorul cunoscut în special pentru rolul din filmele "Terminator", fost campion mondial de culturism şi guvernator al statului american California, a trecut joi printr-o operaţie pe cord deschis de înlocuire a unei valve cardiace implantată în urmă cu 20 de ani, scrie Agerpres.

El le-a spus luni celor 4,32 de milioane de fani de pe contul său de Twitter: "E adevărat: m-am întors!".

"Am adormit aşteptându-mă să am o mică incizie şi m-am trezit cu una mare - dar ştiţi ce? M-am trezit, şi asta e ceva pentru care merită să fiu recunoscător", a scris actorul.

"Le mulţumesc doctorilor şi asistentelor. Şi mă simt cu adevărat foarte recunoscător pentru toate mesajele frumoase", a adăugat Schwarzenegger.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media



Valva cardiacă i-a fost iniţial implantată în 1997 în vederea corectării unei malformaţii cardiace congenitale şi a trebuit înlocuită, notează sursa citată.

După ce s-a trezit în urma anesteziei, actorul a rostit celebra replică din Terminator ''M-am întors'', după cum a declarat vineri purtătorul său de cuvânt.

Născut în Austria, Schwarzenegger a câştigat de cinci ori concursul de culturism Mr. Universe şi de şapte ori titlul Mr. Olympia, înainte de a se apuca de actorie şi a juca în filme de acţiune precum ''Conan the Barbarian'' sau ''Commando''.

El a intrat în politică şi a fost ales guvernator de California din partea Partidului Republican în 2003 şi 2006.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri