Video Momentul în care o femeie rămâne paralizată după ce este trântită la pământ pe stradă de un tâlhar care a urmărit-o zeci de kilometri

Data publicării:
un bărbat o trântește pe o femeie la pământ și îi fură banii
Victima a fost urmărită aproape 40 de kilometri după ce hoțul a văzut că femeia a retras bani dintr-un bancomat. Captură foto: Youtube / Houston Police

O mamă cu trei copii a rămas paralizată când un tâlhar a aruncat-o la pământ după ce a urmărit-o aproape 40 de kilometri în Texas, scrie The Independent.

Nhung Truong, în vârstă de 44 de ani, a fost atacată pe 13 februarie în fața unui centru comercial din Houston chiar când se pregătea să își cumpere bilete de avion pentru a călători în Vietnam.

Victima a fost urmărită aproape 40 de kilometri după ce hoțul a văzut că femeia a retras bani dintr-un bancomat. Truong le-a spus polițiștilor că hoțul s-a apropiat de ea, a apucat-o cu forța și a încercat să îi ia din mână un plic plin cu bani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În filmarea surprinsă de camerele de supraveghere, Truong poate fi văzută când scapă pe jos lucrurile pe care le ținea în mâini, în timp ce atacatorul apucă ceva de pe jos și încearcă să fugă.

Femeia reușește să ia înapoi plicul, dar atacatorul se întoarce și o trântește la pământ.

„Suspectul a luat plicul cu bani și a fugit de la fața loculu”, a spus poliția din Houston. Atacatorul ar fi furat în jur de 4.300 de dolari pe care femeia intenționa să îi folosească pentru a-și vizita familia din Vietnam.

victimă-atac
Nhung Truong, înconjurată de membrii familiei la spital. Captură foto: GoFundMe

Când a fost trântită la pământ, femeia a suferit răni la nivelul șirei spinării care au lăsat-o paralizată. Truong este în grija familiei sale și a celor trei copii în vârstă de 13, 15 și 20 de ani.

„Pot să mă duc în continuare la școală, dar mă simt prost când mă gândesc la ea, îngrijorată că nimeni nu are grijă de ea”, a spus fiica victimei. „A fost foarte greu. Trebuie să plătim chiria și alte lucruri și ea este singura care poate să lucreze și să ne ajute. Nu știm ce să facem”.

Potrivit informațiilor distribuite pe pagina de GoFundMe a familiei, timpul de recuperare a femeii a fost extins de doctori la cel puțin doi ani.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri