O femeie a fost găsită în casă alături de cadavrele a doi dintre copiii ei. Polițiștii au crezut inițial că a fost un jaf

Data actualizării: Data publicării:
Kimberlee Singler
Kimberlee Singler este cutată pentru uciderea a doi copii și rănirea unui al treilea. FOTO: Colorado Springs Police Department

O femeie din Colorado este suspectată că și-a ucis doi copii și l-a rănit pe al treilea, iar acum este căutată de Poliție și FBI. Inițial, anchetatorii au crezut că ea și copiii au fost victimele unui jaf, dar după cercetări s-a constatat că femeia și-a omorât copiii cu sânge rece, scrie ABC News.

Polițiștii au primit o sesizare în legătură cu o spargere a unei locuințe, în 19 decembrie. La fața locului, polițiștii au găsit-o pe Kimberlee Singler, în vârstă de 35 de ani, alături de cadavrele unei fetițe de nouă ani și al unui băiat de 7 ani. Kimberlee și fiica ei de 11 ani erau rănite și au primit îngrijiri medicale la fața locului. Cele două au fost duse apoi la spital, iar ulterior femeia a fost externată.

Ea a fost văzută ultima oară în 23 decembrie, a comunicat Poliția.

În urma investigațiilor suplimentare, poliția a comunicat că primele informații privind spargerea locuinței nu sunt reale și că Kimberlee Singler a mințit în legătură cu jaful comis în casa ei.

De altfel, poliția o acuză pe femeie de crimă și în 26 decembrie a emis un mandat de arestare pe numele ei. Kimberlee Singler este acuzată de crimă, tentativă de crimă și abuz asupra copiilor.

Fiica lui Singler, în vârstă de 11 ani, este în siguranță și este tratată pentru rănile suferite, a comunicat poliția.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri