O tânără care a spus că este „prea frumoasă ca să fie arestată” a ajuns în final după gratii pentru crimă

Data actualizării: Data publicării:
tanara bruneta cu parul creț
Hend Bustami FOTO: Facebook/ Hend Bustami

O tânără de 28 de ani a fost arestată pentru că și-a ucis mama, la doar patru luni după ce a spus că este „prea frumoasă” ca să fie arestată, în timpul unui incident petrecut pe un aeroport din Las Vegas.

Hend Bustami a fost arestată miercuri, după ce poliția a descoperit cadavrul mamei sale în vârstă de 62 de ani în casa lor din Las Vegas, la primele ore ale aceleași dimineți.

Poliția din Las Vegas a transmis că o „femeie agitată” a sunat la 911 în jurul orei 2:34, spunându-i dispecerului că mama ei a murit, potrivit Las Vegas Review-Journal. Femeia a închis rapid telefonul.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, au găsit-o pe mama lui Bustami inertă, cu corpul plin de răni, a transmis poliția. Femeia de 62 de ani a fost declarat decedată la fața locului.

Înainte ca oamenii legii să ajungă la casă, fiica ei a fugit. A fost dată în urmărire și a fost prinsă câteva ore mai târziu.

Poliția a stabilit că mama și fiica au fost implicate într-o „dispută verbală”, care s-a transformat apoi într-un atac mortal. Motivul disputei este deocamdată necunoscut.

Bustami-2-
Hend Bustami, în momentul arestării FOTO: Poliția Las Vegas

Tragedia de miercuri vine la câteva luni după ce Hend Bustami a mai fost implicată într-un incident în care a intervenit poliția. În iunie, tânăra de 28 de ani a fost arestată pe Aeroportul Internațional Harry Reid din Las Vegas pentru că a plecat dintr-un restaurant fără să plătească nota.

A a fost găsită în zona de preluare a bagajelor și a început să-i acuze pe polițiști că „încearcă să o violeze, pentru că nu văzuseră niciodată o tânără atât de frumoasă”.

A continuat să le spună ofițerilor că sunt „perversi” și i-a acuzat că o „hărțuiesc” pentru că este „frumoasă”, spunând că nu poate fi arestată din același motiv.

Tutuși, Bustami a fost arestată atunci, apoi eliberată pe cauțiune și urma să se prezinte în instanță pe 27 octombrie pentru incidentul din aeroport, dar între timp a fost arestată pentru crimă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri