O tânără și-a ucis mama bogată în vacanța din Bali, apoi i-a abandonat cadavrul pus într-o valiză în portbagajul unui taxi

Data actualizării: Data publicării:
tanara cu camasa alba in spatiile gratiilor
Heather Mack avea 18 ani în 2014, când și-a ucis mama FOTO: Getty Images

O tânără din SUA care în 2014 și-a ucis mama bogată împreună cu iubitul ei, după care i-au pus cadavrul într-o valiză, în timpul unei vacanțe în Bali, a fost condamnată la 26 de ani de închisoare.

Heather Mack a fost condamnată la 10 ani de închisoare în Indonezia, în 2015, dar a fost eliberată în 2021. A fost apoi arestată la sosirea în SUA, sub acuzația de conspirație pentru uciderea unui cetățean american.

Mack și-a petrecut ultimii doi ani într-o închisoare din Chicago, în așteptarea sentinței, potrivit BBC.

Miercuri, judecătorul Matthew Kennelly a decis că Mack va mai sta în spatele gratiilor 23 de ani, pentru că din pedeapsă vor fi scăzuți cei trei ani de arest preventiv.

Heather Mack și iubitul ei din 2014, Tommy Schaefer, au ucis-o pe mama tinerei, Sheila von Wiese-Mack, cu scopul de a avea acces la un cont cu 1,5 milioane de dolari.

Procurorii au stabilit că Mack, care avea 18 ani la data crimei și era însărcinată, i-a acoperit gura mamei sale, în timp ce Schaefer a lovit-o în cap cu un vas masiv. Cadavrul a fost descoperit ulterior, într-o valiză.

Crima s-a petrecut într-un hotel, însă cei doi au abandonat valiza cu rămășițele femeii în portbagajul unui taxi, au spus procurorii. Șoferul a alertat poliția când și-a dat seama ce avea în portbagaj.

Cei doi criminali au fost găsiți de poliție într-un alt hotel din Bali.

Tommy Schaefer se află într-o închisoare din Indonezia.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri