Operațiune contracronometru pentru salvarea copiilor din Thailanda. Veste proastă de la autorități

Data publicării:
Thailanda
Foto: Agerpres

Un scafandru voluntar a declarat că salvarea copiilor din Canada reprezintă o provocare uriașă pentru majoritatea membrilor echipei de salvare, pentru că lucrează pentru un teritoriu total nou.

Thailanda
Foto: Agerpres

Operațiunea este una contracronometru, astfel că operațiunea de salvare ar putea să aibă loc chiar „azi sau mâine”, a spus Ivan Karadzic. Vremea s-a înrăutățit considerabil, iar nivelul de oxigen din peșteră a scăzut.

Acesta a mai spus și că atmosfera s-a schimbat printre membrii echipei de salvare, după pierderea scafandrului care a murit în peșteră, după ce a rămas fără oxigen.

Dacă l-a început membrii echipei de salvare au crezut că băieții și antrenorul lor pot fi ținuți în peșteră până în octombrie, lucrurile s-au schimbat dramatic. Mâine, în Thailanda este prognozată din nou ploaie musonică, iar asta ar putea duce la inundarea cu totul a peșterii unde se află copiii.

CEO-ul Tesla și SpaceX Elon Musk a anunțat că o echipă de ingineri de-ai lui va pleca mâine spre Thailanda, pentru a ajuta la misiunile de salvare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri