Președintele Trump se laudă că rata mortalității cauzate de cancer a scăzut în timpul mandatului său

Data publicării:
Donald Trump
FOTO: Somodevilla/Getty Images

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, s-a lăudat pe Twitter că în mandatul său a scăzut rata mortalității cauzate de cancer.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Rata mortalității cauzate de cancer în rândurile americanilor, la cel mai scăzut nivel din istorie. Foarte multe vești bun vin din acest mandat”, a scris șeful de la Casa Albă pe Twitter.

Donald Trump și-a lansat candidatura pentru al doilea mandat promițând că găsi un tratament pentru eradicarea cancerului și SIDA. De asemenea, acesta a mai promis și că va crea condițiile pentru asolizarea pe Marte.

O misiune pe Marte ar dura cel puţin doi ani, din cauza distanţei, în timp ce o călătorie spre Lună necesită doar trei zile. Lansarea şi revenirea dinspre Marte pot fi organizate doar atunci când "Planeta Roşie" şi Terra se situează de aceeaşi parte a Soarelui, fenomen care se petrece aproximativ la fiecare 26 de luni şi care va avea loc în 2031, 2033, etc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri