Prima victimă identificată din avionul prăbușit în Indonezia. Femeia nu voia să urce în aeronavă

Data actualizării: Data publicării:
Prima victimă identificată a avionului prăbușit în Indonezia
Una dintre victimele avionului prăbușit în Indonezia a fost identificată după amprente

A fost identificată prima victimă a avionului prăbușit în Indonezia. Este vorba despre o femeie pe nume Jannatun Cintya Dewi, din Sidoarjo, Java de Est. Victima ar fi fost identificată după amprente, întrucât echipajele de căutare și salvare scot pe bucăți trupurile neînsuflețite ale victimelor din apă.

victima avion prabusit in indonezia
Una dintre victimele avionului prăbușit în Indonezia a fost identificată după amprente

Citește și: Avion prăbușit în Indonezia. Ultimul mesaj trimis de un pasager soției sale

Jannatun Cintya Dewi avea 24 de ani și era angajată a Ministerului de Energie și Resurse Minerale din Indonezia. Ea avea un frate în vârstă de 17 ani, care a declarat înainte de înmormântare că a vorbit, cu o zi înainte, prin mesaje pe WhatsApp cu sora lui și că aceasta nu voia să se urce în avion.

„Eram doi frați foarte apropiați. Cu o zi înainte de accident îmi tot spunea că nu vrea să meargă la Pangkal Pinai”, a declarat acesta.

Între timp, echipajele de căutare au reușit să localizeze cutia neagră a avionului Lion Air, prăbușit luni, în Indonezia. Cutia neagră a fost descoperită de un scafandru, îngropată în alge și nisip, pe fundul mării.

Anchetatorii speră ca aceasta să le ofere o imagine mai bună asupra a ce s-ar fi putut întâmpla cu avionul prăbușit în Indonezia. Cutiile negre ale aeronavelor înregistrează două tipuri de date: conversațiile piloților la bord și date privind zborul (viteză, altitudine etc).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri