S-a pus recompensă pentru prinderea acestei femei. A furat peste 1 milion de euro de la firma la care lucra, în Germania

Data actualizării: Data publicării:
suspecta
Femeia de 42 de ani este suspectată că a furat peste 1 milion de euro de la locul de muncă FOTO: Poliția Stuttgart

Poliția din Stuttgart caută o femeie de 42 de ani care este suspectată că a furat peste 1 milion de euro de la firma la care lucra. Furtul a avut loc la mijlocul lunii octombrie, însă instanța a aprobat acum ca poza suspectei să fie făcută publică.

Femeia lucra la o firmă de transport valori de mai mulți ani și zilnic manipula sume mari de bani. Pe 14 octombrie ea ar fi furat peste 1 milion de euro și de atunci a dispărut fără urmă, anchetatorii suspectând că este deja în străinătate, potrivit stern.de.

Identitatea ei nu a fost făcută publică, însă polițiștii spun că femeia de 42 de ani are 1,74 m înălțime, ochii albaștri-verzui, păr blond platinat și are foarte multe tatuaje pe tot corpul, mai ales pe brațe.

suspecta-furt
Femeia de 42 de ani este suspectată că a furat peste 1 milion de euro de la locul de muncă FOTO: Poliția Stuttgart

Poliția nu a oferit detalii despre cum a fost comis furtul, pentru a proteja cursul investigației.

Anchetatorii oferă o recompensă de 37.500 de euro pentru informații care duc la capturarea suspectei, iar cei care știu ceva despre caz au fost invitați să sune la (0711) 89905778 sau să trimită un e-mail la stuttgart.pp@polizei.bwl.de.

Cazul amintește de unul similar, petrecut în 2021, la Bremen. Atunci, Yasemin Gündogan, de 28 de ani, care era, de asemenea, angajată la o firmă cu același profil, a furat aproximativ 8 milioane de euro. A sunat apoi la serviciu și a anunțat că va lipsi o perioadă, pentru că este bolnavă, acordându-și, de fapt, timp ca să se facă nevăzută. Când a fost descoperit furtul, femeia deja dispăruse și nu se știe nimic de ea nici acum.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri