Tânăra cunoscută pentru un selfie la -60 de grade a publicat o poză făcută vara în același loc

Data actualizării: Data publicării:
femeie cu pleoapele inghetate de ger
Temperaturile au coborât săptămâna trecută până la minus 50 de grade Celsius în Iakuţk

Tânăra care a devenit virală în ianuarie pentru un selfie făcut la -60 de grade Celsius, într-un orășel din nordul Rusiei, a publicat o fotografie pentru a arăta diferența enormă de temperatură între iarnă și vară în acel loc. Temperaturile ajung până la 40 de grade celsius pe timpul verii în Yakutsk, Rusia.

selfie yakutsk
FOTO: Instagram

Anastasia Gruzdeva, în vârstă de 25 de ani, a devenit faimoasă după ce în ianuarie 2018 a publicat o fotografie cu ea, la -60 de grade Celsius și având sprâncenele acoperite de zăpadă. Aproape 100.000 de internauți i-au apreciat fotografia în șase luni, scrie indy100.

Orașul Yakutsk este unul dintre cele mai reci locuri din lume locuite, în perioada iernii. În timpul verii însă, temperaturile pot ajunge la 40 de grade Celsius, devenind astfel unul dintre locurile cu cea mai polarizată climă.

anastasia yakutsk
FOTO: Instagram

Acum, tânăra a publicat o fotografie cu ea în același oraș, doar că de data aceasta este un decor de vară.

anastasia yakutsk tantari
FOTO: Instagram

Într-o altă fotografie, tânăra este acoperită de țânțari. În perioada mai-septembrie, este invazie de țânțari în orășel.

„Am făcut fotografia în câteva secunde. După ce am făcut-o m-am suit pe bicicletă și am plecat repede. De fapt nu prea îi simți pe față. Picioarele, mâinile și spatele sunt mai sensibile”, a scris fata.

Un alt internaut a publicat o fotografie cu un termometru care arată 38.8, în Yakutsk.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri