„Uluit și furios”. Reacția scafandrului britanic pe care Elon Musk l-a numit „pedofil”

Data publicării:
Elon Musk Presents SpaceX Plans To Colonise Mars
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Vernon Unsworth, scafandrul britanic pe care miliardarul Elon Musk l-a atacat pe Twitter, este „uimit și furios”, scrie theguardian.co.uk.

Scafandrul care a jucat un rol crucial, se pare, în găsirea și salvarea celor 12 copii și a antrenorului acestora a declarat că ia în considerare să îl acționeze pe Musk în judecată, după ce acesta l-a numit „pedofil”, într-o postare pe Twitter.

CITEȘTE ȘI: Elon Musk, criză de furie pe Twitter după ce a fost criticat pentru soluția găsită la criza din Thailanda. Cum se apără miliardarul

Vernon Unsworth, în vârstă de 63 de ani, a declarat că miliardarul american nu are nicio dovadă pentru afirmațiile pe care le-a făcut. Musk, criticat imediat pentru remarca făcută, a postat un al doilea mesaj în care spune că ar paria pe faptul că britanicul este „pedofil”. După câteva ore, Elon Musk a șters ambele mesaje.

elon musk (2)
Foto: banmuang.co.th

Scafandrul britanic susține că remarcile miliardarului sunt un atac la întreaga echipă de salvare.

„Cred că m-a numit pedofil. Cred că oamenii realizează ce fel de om este”, a spus Unsworth. Întrebat dacă se gândește la un proces, acesta a răspuns: „Da, nu este gata”.

Reacția lui Musk a venit după ce britanicul a dat un interviu pentru CNN în care a declarat că submarinul nu avea nicio șansă să funcționeze și i-a transmis să „și-l bage acolo unde doare”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri