Un cuplu de francezi a murit în deșert, copilul lor a supraviețuit

Data publicării:
DESERT white-sands-national-monument WIKIMEDIA

 FOTO: commons.wikimedia.org

Familia a fost descoperită de paznicii parcului natural, în timpul unei misiuni de rutină de patrulare.

Soția, în vârstă de 51 de ani, a fost cea găsită mai întâi. Când polițistul i-a luat camera și s-a uitat la imagini în căutarea unor informații despre identitatea ei, a făcut o descoperire care avea să salveze o viață. Avea cu ea un băiețel de 9 ani, iar descoperirea macabră a polițiștilor s-a transformat într-o operațiune frenetică de căutare în rezervația naturală White Sands National Monument.

Soțul, cu nouă ani mai tânăr, a fost găsit, mort, o jumătate de oră mai târziu. Băiețelul se afla alături de el, deshidratat, dar era în viață.

Acesta ar fi povestit ulerior că mamei sale i s-a făcut rău în timp ce se plimbau. Ea a plecat singură către mașină, în timp el și tatăl au continuat să meargă, până când bărbatul și-a pierdut cunoștința, din cauza căldurii. În deșertul Nisipurilor Albe sunt cel puțin 38 de grade Celsius în timpul zilei.

Bunica băiatului a fost anunțată și a venit în Statele Unite.

Pasionați de călătorii și peisaje grandioase, după cum o dovedesc și profilurile lor de pe rețelele de socializare, cei doi francezi nu erau la prima lor aventură. Vizitaseră în trecut Groenlanda și parcurseseră marile deșerturi americane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri