VIDEO. La Paris a venit Crăciunul. Marile magazine şi-au decorat vitrinele pentru sărbători

Data publicării:
craciun paris

Două fotomodele celebre, Kate Moss şi Cara Delevingne, au fost invitate să inaugureze vitrinele de Crăciun ale unuia dintre cele mai vechi magazine din Paris. În fiecare an, Printemps alege o firmă care să-i decoreze ferestrele, iar în acest an, sarcina a revenit brandului britanic Burberry.

Vitrinele magazinului spun povestea unui băieţel din Londra care călătoreşte cu un tren magic la Paris împreună cu ursuleţul său de pluş. El ajunge în oraşul luminilor unde descoperă lumea minunată a sărbătorilor de iarnă.

Vitrinele sunt concepute după scenarii complexe, iar inovaţiile tehnologice vin să le sporească atractivitatea. Personajele din ferestre pot fi manevrate de public, printr-o aplicaţie pe telefoanele mobile.

„Am creat o întreagă poveste în vitrinele interactive, poveste care este atât captivantă, cât şi jucăuşă şi care te face să zâmbeşti şi care te face să simţi spiritul Crăciunului”, a spus Cristopher Bailey, director de creaţie.

Şi magazinul Lafayette şi-a decorat vitrinele, iar anul acesta tema este Crăciunul monştrilor.

„Atmosfera este una festivă. Este cam devreme, dar ne introduce în atmosfera sărbătorilor care vor veni”, a spus un vizitator.

Vitrinele decorate pentru Crăciun atrag 10 milioane de oameni. Ele pot fi admirate până la 5 ianuarie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri